به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس عرب شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران در ستاد فرماندهی انتظامی سمنان از دستگیری سه سارق به همت ماموران انتظامی و آگاهی شهرستان سمنان خبر داد.
وی افزود: در پی وقوع سرقت از مجتمع تجاری در میدان امام علی(ع) سمنان، این پرونده در آگاهی مرکز استان گشایش یافت و ماموران شناسایی سارقان را در دستور کار قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان سمنان با بیان اینکه ماموران انتظامی کلانتری ۱۳ گلستان توانستند در نهایت با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی این سه سارق را شناسایی کنند، تاکید کرد: دستگیری این سارقان با حکم قضایی مورد اقدام قرار گرفت.
عرب با بیان اینکه این سه سارق با تلاش فراوان پلیس در سه عملیات جداگانه دستگیر شدند، گفت: این افراد به سه فقره سرقت اعتراف و پرونده آنها برای رسیدگی قضایی به دادسرا ارجاع داده شد.


نظر شما